FLY-DRIVE Kerst + Winter rondreis Andalusië (november, december, januari)

6 dagen, 5 nachten
Categorie:
Leuk voor
een ander?
 • Rondreizen en citytrips door Andalusie - reisbureau
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400024A
 • 1800595A – salobreña
 • 1800596Aa
 • 1800599Aa
 • 1800604Aa
 • CATEDRAL – SEVILLA 4100606A
 • CORDOBA ALCAZAR REYES CRIST. 1400102A
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400026A
 • CORDOBA FERIA 1400082A
 • CORDOBA FERIA 1400088A
 • CORDOBA MEZQUITA 1400207A
 • CORDOBA MEZQUITA INTERIOR 1400228A
 • CORDOBA PATIO 1400044A
 • GIRALDA – SEVILLA 4100801A
 • Málaga-Antequera-Parque Natural del Torcal de Antequera-2900143A
 • Málaga-Ronda-Tajo de Ronda
 • Málaga-Vista de Algotacin
 • TERRAZA Y TORRE DEL ORO-SEVILLA
Leuk voor
een ander?

Speciaal voor de Kerst of de winterperiode is er nu de combitour Rondreis en Historie. Terwijl de temperatuur aangenaam is maak je één week deze boeiende rondreis langs de hoogtepunten van Andalusie: Sevilla, Cordoba, Granada met het wereldberoemde AlHambra en Malaga. Pluspunt is dat in deze periode de steden een stuk rustiger zijn. Geheel op eigen gelegenheid in een luxe huurauto.

Dit is een voorbeeldreis. Andere route, steden, tijdschema, hotels? Geef dit aan bij je aanvraag!

Luchthaven belasting
10 kg handbagage
5 overnachtingen in een 2-persoon hotelkamer met bad/douche en toilet+ 5x ontbijt
gedetailleerde Michelin kaart van Andalusië
Mapje voor reisbescheiden met benodigde e-tickets, vouchers, kofferlabels

VERTREK LOCATIE
 • Vlucht Amsterdam – Sevilla/Malaga en vv met Transavia
PRIJS per persoon in 2-persoonskamer Vanaf €655,- afhankelijk van datum, luchtvaartmaatschappij en vertrekplaats (definitieve prijs bij offerte!)
INCLUSIEF
+HUURAUTO 5 x 24 uur huurauto type Opel Corsa all-in (behalve brandstof)
Inclusief in de prijs
NIET INBEGREPEN Ruimbagage. Indicatieprijs: koffer 15 kg €42,00 en koffer 20 kg €52 Reis- en annuleringsverzekering

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen kunnen toeslagen gelden. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijzen. Bovenstaande reis is slechts ‘n voorbeeld van hoe deze eruit zou kunnen zien. U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen, dan maken wij een op uw wensen samengesteld voorstel met bijbehorende prijs. Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door u gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

1

Dag 1: Vlucht Amsterdam-Sevilla

We proberen ’n vroege vlucht voor je te boeken, zodat je optimaal van de tijd kunt genieten in de hoofdstad van Andalusië. Elegante winkelstraten, pleinen en kleine straatjes nodigen hier uit om te flaneren en op een terras neer te strijken. Sevilla heeft veel bezienswaardigheden zoals: de kathedraal met de Giralda toren, het Alcazar Real, de Torre d’Oro, de wijk Santa Cruz, het Plaza Espana en nog heel veel meer. Vind je het bijvoorbeeld in de zomer te warm om deze stad te bezoeken, dan is dit natuurlijk een uitgelezen kans. Shoppen is een feest in de vele winkelstraten. Je logeert in het goede 3-sterren hotel Eurostars Regina. Slenter rond in de wijk Santa Cruz met haar ontelbare tapasbars, flamenco gelegenheden en idyllische pleintjes.

2

Dag 2: Sevilla

Vandaag hebt u ook de hele dag de tijd voor deze fraaie stad. Dompel u onder in atmosfeer van cultuur en gebruiken, door bijvoorbeeld ‘ns tapas te gaan eten in de wijk Santa Cruz of La Macarena of bezoek daar een flamenco gelegenheid. Ook vanavond logeert u natuurlijk in hotel Eurostars Regina.

3

Dag 3: Van Sevilla naar Cordoba (150 km)


Na het ontbijt vertrekt u naar een volgend hoogtepunt in deze korte trip: Córdoba (ca 150 km). Ooit de eerste Moorse hoofdstad van Andalusië, waarvan de ruïnes nog een heel duidelijk beeld geven in de Medina Azahara, net buiten Córdoba. Als u naar Córdoba rijdt via de A431 dan komt u er langs. De stad Córdoba is redelijk compact en kunt u in een dagdeel goed bekijken. De enorme moskee Mezquita met in het midden een katholieke kathedraal, ligt midden in het hart van de stad in de Joodse wijk langs de rivier Guadalquivir. ‘s Avonds kun je je onderdompelen in een atmosfeer van cultuur en gebruiken, door bijvoorbeeld ‘ns tapas te gaan eten in de wijk Santa Cruz of La Macarena of bezoek daar een flamenco gelegenheid. U logeert vanavond in hotel Macia Alfaros in het oude centrum van de stad.

4

Dag 4: van Córdoba naar Granada (ca 170 km)

Weer even ontbijten en als u wilt kunt u nog even de stad in gaan of u rijdt gelijk naar het volgende hoogtepunt van de reis: Granada (ca 170 km). Deze rit kun je zelf interessant maken. Als je bijvoorbeeld over de binnenwegen richting Granada rijdt, dan kom je door eindeloze olijfboomgaarden. Je zou een olijfperserij kunnen bezoeken.
Wie Granada zegt, zegt eigenlijk: AlHambra. Deze eeuwenoude Moorse vesting bovenop ’n heuvel staat op de Unesco wereld erfgoed lijst en is een bezoek meer dan waard (wel van tevoren online kaartjes reserveren!). U logeert vanavond in hotel Guadalupe, dat schuin tegenover het AlHambra is gelegen.

5

Dag 5: Granada

Vandaag besteed u natuurlijk aan het AlHambra óf de wijk Albayzin, die zeker de moeite waard is. Bezoek een van de vele pleinen of de kathedraal en geniet van deze universiteitsstad. U zou ook de middag kunnen besteden aan een bezoek aan de Sierra Nevada, die alleen vanuit de kant van Granada bereikbaar is. Maar denk er aan, in de winter kan het zijn, dat u daar sneeuwkettingen nodig hebt! Ook vanavond weer de overnachting in hotel Guadalupe.

6

Dag 6: Van Granada naar Malaga(ca. 150 km)

Na het ontbijt staat de rit naar Malaga op het programma. Het is een afstand van ca 150 km en u kunt overwegen om nog een snel bezoek te brengen aan het centrum van Malaga. Dit kan natuurlijk alleen als uw terugvluchttijd dit toelaat, want vanavond staat de terugvlucht naar Amsterdam op het programma.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLY-DRIVE Kerst + Winter rondreis Andalusië (november, december, januari)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

Vanaf:655,00

  Meer weten over deze reis?


  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?

  Vanwege de onzekerheid van de uitvoering van de verschillende Transavia-vluchten zullen er helaas tot nader order geen offertes gemaakt worden, omdat wij niet kunnen instaan voor de uitvoering van die vluchten.