Showing all 5 results

 • Vanaf 691,00

  FÉRIA reis naar Sevilla 28 april t/m 1 mei

  Maak het jaarlijkse hoogtepunt van Sevilla mee: de uitbundige Féria feesten. Muziek, flamenco en traditionele Andalusische klederdracht door de hele stad. Dompel je onder in het feestgedruis.

 • Maatwerk
  Rondreizen helemaal zoals jij dat wil

  Heb je eigen ideeën en plannen of kun je niet jouw ideale rondreis vinden tussen onze voorbeeldreizen? Dan is het tijd voor een Maatwerkreis. Samen maken we de ideale droomrondreis met al je wensen en onze inspirerende tips.

  Lees meer
 • Vanaf 147,00 polopos ons spaanse dorp andalusie rondreizen

  Het Spaanse Dorp Polopos (bekend van RTL4)

  Combineer het van RTL4 bekende Polopos met een van onze rondreizen! Bezoek Polopos als onderdeel van een rondreis of ga alleen een lang weekend naar naar Polopos.

 • Vanaf 515,00

  MALAGA City Trip

  Met oneindige winkelmogelijkheden, vele eetgelegenheden, terrasjes, parken, de haven en het Alcazaba heeft Malaga veel in huis om u een lang weekend bezig te houden. En het zandstrand begint al in de stad zelf.

 • Vanaf 570,00

  SEVILLA City Trip

  Ontdek een van de mooiste steden van Andalusië: oude Spaanse cultuur, historie, architectuur. Bezoek de op twee na grootste kathedraal ter wereld, de graftombe van Columbus en Koninklijk Paleis Real Alcazar. Maar ook lekker eten en shoppen.