FLY-DRIVE Ontdek het onbekende Oosten van Andalusië – rondreis

10 dagen, 9 nachten
Category:
Leuk voor
een ander?
  • 1800595A – salobreña
  • Almería-Alcazaba-0400041A
  • Almería-Tabernas-Paisaje-0400356A
  • Andalusie maart 2017 067
  • Andalusie maart 2017 019
  • Andalusie maart 2017 077
  • Andalusie maart 2017 088
  • Andalusie maart 2017 095
  • Málaga-Antequera-Parque Natural del Torcal de Antequera-2900143A
Leuk voor
een ander?

Natuur en een vleugje cultuur!​ Tijdens deze prachtige reis ligt de nadruk op de overweldigende natuur van het oostelijk deel van Andalusië en een aantal misschien wat minder bekende plaatsen, die onbetwist een Andalusische atmosfeer ademen.

VERTREK LOCATIE
  • Vanaf Amsterdam met  Transavia
PRIJS per persoon in 2-persoonskamer Vanaf €865,- afhankelijk van datum (juiste prijs bij offerte!)
INCLUSIEF Luchthaven belasting

10 kg handbagage
9 nachten in genoemde of (gelijkwaardige) hotels + 9x ontbijt
kaart Andalusie

HUURAUTO 10 x 24 uur huurauto type Seat Ibiza in de prijs
De motorinhoud van de Seat Ibiza is afgestemd op bergritten.
NIET INBEGREPEN  Ruimbagage. Prijs afhankelijk van aantal kg. Opgave bij offerte.

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen kunnen toeslagen gelden. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijzen. Bovenstaande reis is slechts ‘n voorbeeld van hoe deze eruit zou kunnen zien. U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen, dan maken wij een op uw wensen samengesteld voorstel met bijbehorende prijs. Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door u gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

Tijdens deze prachtige reis ligt de nadruk op de overweldigende natuur van het oostelijk deel van Andalusië en een aantal misschien wat minder bekende plaatsen, die onbetwist een Andalusische atmosfeer ademen.

Onderweg logeer je in verschillende soorten hotels, die allemaal hun eigen karakteristiek hebben: ‘n modern hotel in Almería, ‘n grothotel in Guadix, ‘n berghotel in Cazorla, ‘n hotel met heerlijk dakterras in Jaen, ‘n landelijk hotel in Cabra, ‘n hotel met heerlijk zwembad in Antequera en ‘n prachtig gelegen hotel in het natuurgebied Montes de Malaga.

1

Dag 1: Vertrek uit Amsterdam naar Almería

We vertrekken uit Amsterdam naar Almería waar je om ca. 10.20 uur aankomt. Op de luchthaven neem je de gehuurde huurauto in ontvangst en rijd je naar de stad voor ‘n kennismaking met deze oude havenstad met interessant centrum. Je logeert hier 1 nacht in hotel Nuevo Torreluz. Dit fraaie 4-sterren hotel ligt midden in het centrum van Almería en biedt een ideale uitvalsbasis voor een stadswandeling.

2

Dag 2: Vandaag reist u naar Benalúa de Guadix (ca 120 km)

Guadix ligt in de provincie Granada en wordt als één van de oudste menselijke nederzettingen in Spanje beschouwd. Het oude stadje huisvest een belangrijk erfgoed aan monumenten, met de Middeleeuwse Arabische Citadel, de kathedraal en verschillende opmerkelijke gebouwen in Mudejar-stijl, hoewel het meest karakteristieke monument van de stad de wijken zijn met de originele grotwoningen. Je logeert zelfs vannacht in een grotaccommodatie: Cuevas la Granga.

3

Dag 3: naar de Sierra de Cazorla (ca 120 km)

Via binnenwegen rijd je vandaag naar de Sierra de Cazorla. De Sierra de Cazorla is gelegen in de Provincie Jaén in Andalusië. Sedert 1989 is het gebied verklaard tot beschermd Nationaal park. In dit onherbergzame gebied kan men prachtige tochten maken en er is gelegenheid veel zoogdieren, vogels, vissen en prachtige planten te bekijken. Vooral het bewonderen van de gieren die hier nestelen is een geliefde bezigheid. Je logeert in dit berggebied in Hotel Villa de Cazorla aan de rand van de stad.

4

Dag 4: De bergen in

Vandaag heb je de gelegenheid om een prachtige rit door de bergen te maken en het vele natuurschoon te bewonderen. Of maak een wandeling en geniet op een terras van alles wat om je heen gebeurt. Vanavond logeer je wederom in Hotel Villa de Cazorla.

5

Dag 5: Naar Jaen (ca 100 km)

Vanuit de natuur even een stop in een middelgrote stad nu: Jaen. Deze stad wordt gedomineerd door twee markante bouwwerken: vanuit de hoogte domineert het Kasteel van Santa Catalina en in het centrum aan het brede plein domineert de fraaie renaissance kathedraal. Even geen natuur dus, maar cultuur! Logeren doe je vanavond in Hotel Xauen.

6

Dag 6: naar Cabra (ca 85 km)

Als je nou vandaag eens niet de A316 neemt, maar de binnenwegen om naar Cabra te komen, dan rijd je langs oneindige olijfboomgaarden. Dit is namelijk een van de grootste gebieden in Europa waar olijven geteeld worden. Onderweg kun je dan mooi alle dorpen en stadjes kort bezoeken. De komende 2 nachten verblijf je in Hotel Fuente de las Piedras.

7

Dag 7: Cabra

Je kunt deze dag lekker lui doen en aan het zwembad gaan liggen of Cabra verkennen. Maar je zou ook naar het noordelijker gelegen Córdoba (ca 80 km) kunnen gaan om de Mezquita te bezoeken! Zeker de moeite waard!

8

Dag 8: naar Torcal de Antequera (ca 70 km)

Na 2 nachten in Cabra is nu weer een stukje natuur aan de beurt. De Torcal de Antequera. Deze prachtige rotsformaties zijn een bezoek meer dan waard.

9

Dag 9: naar Montes de Malaga (ca 60 km)

We zakken weer iets verder af naar de kust en komen dan in het natuurpark Montes de Malaga. Een heerlijk stukje natuur dat net boven de stad Malaga ligt. De laatste overnachting breng je door in Hotel Humaina. Dit hotel ligt midden in het natuurpark.

10

Dag 10: naar Malaga (ca 40 km) en weer naar huis

Als de vluchttijd het toelaat, kun je nog even de stad Malaga in of nog even kort naar het strand. Maar vandaag is toch echt de dag, dat je de huurauto weer in moet leveren en moet inchecken voor de vlucht terug naar huis.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLY-DRIVE Ontdek het onbekende Oosten van Andalusië – rondreis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

Vanaf:865,00

Meer weten over deze reis?

Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?
030–6054888 info@andalusiereizen.nl

1. Wanneer wil je ongeveer gaan?

2. Ga je met vliegtuig of eigen vervoer?

3. Aantal reizenden?

4. Wil je iets aanpassen in deze reis?
aantal reisdagen, volgorde in route, aantal dagen per bestemming, extra bestemming, categorie hotel, type huurauto, vliegveld van vertrek, diëten

5. Contactgegevens