Maatwerk
Rondreizen helemaal zoals jij dat wil

Leuk voor
een ander?
 • maatwerkrondreis
 • maatwerkrondreis
Leuk voor
een ander?

Heb je een eigen idee over de reis die je wilt maken? Buiten de gebaande paden. Helemaal volgens jouw wensen? Laat ons dan samen met jou op maat jouw ideale fly drive rondreis samenstellen. Uiteraard met vliegtuig voor de heen- en terugreis, een huurauto naar wens, jouw ideale bestemmingen en het strand, bergen, woestijnen voor de liefhebbers. Ook als je nog niet precies weet wat er mogelijk is helpen we jouw onvergetelijke reis te maken.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

10 beoordelingen voor Maatwerk
Rondreizen helemaal zoals jij dat wil

 1. Annie en Rieny van Caam – Roosendaal

  Wij willen jullie nog graag bedanken voor het regelen van onze reis door Andalusië. Het was een vermoeiende maar vooral prachtige reis door een schitterend gebied met veel indrukwekkende plaatsen en bezienswaardigheden; en het weer was ons ook nog eens heel goed gezind. Ik denk dat wij nog wel eens terug zullen keren naar deze regio in Spanje. Alles was prima geregeld en wij hebben nergens problemen of oponthoud gehad bij het inchecken in de hotels (als we toch een ranking zouden moeten maken dan was Maestranza in Malaga nummer één) en de huurauto was beter dan verwacht. Kortom zeer geslaagd en dus heel erg bedankt.

 2. Fam. Tolenaar – Nieuwegein

  Afgelopen zomervakantie wilden we met het gezin graag een rondreis door Andalusië maken. Na wat zoekwerk kwamen we uit op de site; http://www.andalusiereizen.nl, waar eigenlijk al een aantal standaard rondreizen werd aangeboden. We wilden echter, aansluitend nog een paar dagen aan het strand doorbrengen. Om onze wensen kenbaar te maken, hebben we contact gezocht. Frank van Andalusiereizen.nl reageerde direct en met zeer goede suggesties, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Het voelde weer alsof we met een reisburo aan tafel zaten! De snelheid van de communicatie en vooral het meedenken in mogelijkheden was bijzonder prettig. De gehele reis was volgens verwachting en top geregeld! Ik durf het iedereen aan te raden.
  Voor ons was het 5 sterren!

 3. John en Sandra van Diepen – Lutjebroek

  Hallo Andalusiereizen,
  We hebben erg genoten van onze reis, goede hotels, auto, prachtige natuur, we hebben heel veel gezien en de laatste dagen in Nerja waren ook heerlijk. Alles is voorspoedig verlopen.
  We willen ws volgend jaar nog een keer in juni naar Andalusië en dan andere plaatsen aandoen. Ik kom er later dit jaar weer op terug.
  Bedankt vh uitstippelen van deze reis, groetjes, John en Sandra van Diepen.

 4. Erik en Ellen – Best

  We willen jullie via deze weg hartelijk bedanken voor het plannen en organiseren van onze rondreis Andalusië. We hebben een geweldig mooie reis gehad. De hotels waren heel goed en lagen in het centrum. De autohuur was ook goed geregeld. We hebben erg genoten. Nogmaals dank.

 5. Eric en Rita Kramer – Houten

  Beste Andalusiereizen.nl, dank je wel voor het welkom kaartje.
  We hebben een heerlijke reis gemaakt. Alles was perfect georganiseerd. Elk hotel was op de hoogte van onze aankomst. De locaties van alle hotels waren ook heel erg fijn: midden in de omgeving waar we ook wilden zijn.
  De hotels waren ook zeer goed van kwaliteit. Alleen El Tajo in Ronda was duidelijk iets minder dan de andere hotels, maar zeker nog ruim voldoende voor ons.
  We hebben dus heerlijk genoten van de accommodaties.
  De huurauto was ook goed geregeld, al was het geen Opel Crossland maar een KIA.
  Er is nog wel een kleine schade ontstaan (via valet parking vermoeden wij).
  Maar daar hebben we totaal geen last van gehad bij het inleveren vanwege de goede verzekeringen.
  Al met al een zeer geslaagde reis. Wij zullen zeker bij Andalusiereizen.nl terugkomen als Spanje weer bij ons op de agenda staat.

 6. Hans – Amstelveen

  Ik wil graag nog even een compliment geven voor de rondreis die wij van 6 tot 20 mei maakten in Andalusië. Ik dacht er komt vast een enquête formulier, maar bij het uitblijven daarvan, dan op deze manier.
  Prima geregelde reis, alles klopte, prima hotels op loopafstand van het centrum!
  Eén detail wil ik nog ter verbetering: het EXE Macarena hotel in Sevilla heeft weliswaar een eigen parkeergarage maar die moet apart ruim van te voren digitaal gereserveerd worden, ter plekke is niets meer mogelijk. Een prima alternatief ligt overigens 100 meer noordelijk: een ruime publieke parkeergarage!
  Ik kan lang gaan twijfelen tussen 4 of 5 sterren: maak er 5 van!

 7. Teja kip – Rosmalen

  Vol lof ben ik over de uitvoering van onze wensen m.b.t. de rondreis door Andalusië. De hotels die door jullie zijn uitgezocht waren perfect. De sfeer zeer authentiek, op een goede plek in de grote steden maar ook in het binnenland nabij Ronda. Mede hierdoor is de reis ondanks mijn beperkingen vanwege mijn MS goed te doen geweest en hebben wij erg genoten van de Moorse invloeden, de flamengo en Feria in Sevilla! Het was ‘n goede keuze om rond de Feria aldaar te zijn!

 8. José van Kessel – ‘s-Hertogenbosch

  Beste Frank van AndalusieReizen, mede door jullie deskundigheid van dit gebied hebben wij een fantastische 16 daagse reis gehad. Met de auto van Sunny Cars via onze eigen planning (2020 i.v.m. Corona uitgesteld) een voorspoedige veilige tocht van 1300 km afgelegd, naast het lopen en gebruik van taxi’s. Alles was indrukwekkend zoals de streek, de wegen, de hotel locaties, de vlucht, en de telefonische onderlinge communicatie van de voorbereiding. Het vertrouwen, daar ik voorheen nooit van AndalusieReizen/QualiTours gehoord had, is optimaal ervaren als perfect!! Vroeger kreeg je een 10 met een griffel. Nu vinden we 5 sterren al bijzonder, mogelijk komt er binnenkort een ster extra bij i.v.m. betrouwbaar. Veel succes en andere vakantiegangers fijne vakantie in Andalusië. * * * * * *

 9. Elles Gratama – Rosmalen

  Bij thuiskomst vonden we een leuk welkomskaartje van jullie. Erg attent! We hebben genoten van de reis. De hotels waren naar wens en we hebben veel gezien (en gelopen…). We zullen jullie aanbevelen bij onze kennissen. Succes verder!

 10. Simon Vink – Fijnaart

  Wat hebben wij genoten van de door jullie geregelde 15 daagse rondreis door Andalusie een reis die al 2 jaar vanwege corona was uitgesteld.
  De reis ging via Frigiliana naar Antequera, de prachtige steden Cordoba, Sevilla en Ronda met als hoogtepunt de wandeling van El Caminito del Rey.
  Mooie en vriendelijke hotels gunstig gelegen mbt de hoogtepunten van de reis.
  Wat betreft het weer hadden wij geluk aangename temperaturen zodat alles goed te bezoeken was en geen lange rijen bij de hoogtepunten etc.
  Nog bedankt voor wat jullie gedaan hebben en wellicht tot een volgende reis.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

  Meer weten over deze reis?


  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?

  Vanwege de onzekerheid van de uitvoering van de verschillende Transavia-vluchten zullen er helaas tot nader order geen offertes gemaakt worden, omdat wij niet kunnen instaan voor de uitvoering van die vluchten.