Combi Zomertour 2024: FLY-DRIVE + Strand Andalusië (juli-aug-sept)

15 dagen, 14 nachten
Categorie:
Leuk voor
een ander?
 • tuin Hotel Triton Benalmadena
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400024A
 • 1800595A – salobreña
 • 1800596Aa
 • 1800599Aa
 • 1800604Aa
 • CATEDRAL – SEVILLA 4100606A
 • CORDOBA ALCAZAR REYES CRIST. 1400102A
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400026A
 • CORDOBA FERIA 1400082A
 • CORDOBA FERIA 1400088A
 • CORDOBA MEZQUITA 1400207A
 • CORDOBA MEZQUITA INTERIOR 1400228A
 • CORDOBA PATIO 1400044A
 • GIRALDA – SEVILLA 4100801A
 • Málaga-Antequera-Parque Natural del Torcal de Antequera-2900143A
 • Málaga-Ronda-Tajo de Ronda
 • Málaga-Vista de Algotacin
 • TERRAZA Y TORRE DEL ORO-SEVILLA
Leuk voor
een ander?

Speciaal voor de zomer is er nu de combitour Rondreis en Strand. Eerst een week rondreis langs hoogtepunten in een rustig tempo: Sevilla, Cordoba, Granada met AlHambra en tot slot Ronda met de fraaie wereldberoemde middeleeuwse brug. Pluspunt is dat in de zomer de steden een stuk rustiger zijn. En geheel op eigen gelegenheid in een goede airco huurauto. De tweede week is het vakantie vieren aan het strand: kom tot rust met zon & zee.

Dit is een voorbeeldreis. Andere route, steden, tijdschema, hotels? Geef dit aan bij je aanvraag!
VERTREK LOCATIE
 • Vanaf Amsterdam met Transavia, Easyjet of Vueling
 • Vanaf Brussel met Brussels Airlines
PRIJS per persoon in 2-persoonskamer Vanaf €1465,- afhankelijk van datum, luchtvaartmaatschappij en vertrekplaats (definitieve prijs bij offerte!)
INCLUSIEF Luchthaven belasting
10 kg handbagage
14 nachten in genoemde of (gelijkwaardige) hotels + 14 x ontbijt
kaart Andalusië
HUURAUTO 14 x 24 uur huurauto type Ford Fiësta in de prijs
Inclusief in de prijs
NIET INBEGREPEN Ruimbagage. Prijs afhankelijk van luchtvaartmaatschappij. Opgave bij offerte.

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen kunnen toeslagen gelden. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijzen. Bovenstaande reis is slechts ‘n voorbeeld van hoe deze eruit zou kunnen zien. U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen, dan maken wij een op uw wensen samengesteld voorstel met bijbehorende prijs. Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door u gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?
Dit is een voorbeeldreis. Andere route, steden, tijdschema, hotels? Geef dit aan bij je aanvraag!

1

Dag 1: Sevilla

Sevilla, de hoofdstad van Andalusië. Elegante winkelstraten, pleinen en kleine straatjes nodigen hier uit om te flaneren en op een terras neer te strijken. Als bezienswaardigheden gelden zeker de Toro d’Oro, de vele kerken, paleizen en pleinen, de wijk Santa Cruz met een ontelbaar aantal tapasbars, flamenco gelegenheden en idyllische pleintjes. Naast deze wijk vind je de op 2 na grootste kathedraal ter wereld met de beroemde Giralda toren. Het koninklijk paleis ligt naast de kathedraal en laat een prachtig beeld zien, van hoe de verschillende culturen elkaars bouwstijlen hebben gerespecteerd en overgenomen.

3

Dag 3: Van Sevilla naar Córdoba (ca 150 km)


Ook Córdoba is een stad met geschiedenis. Zo’n 7 km buiten Córdoba langs de A431 ligt Medina Azahara. Hier zijn de ruïnes te zien van de eerste Moorse hoofdstad op Spaans grondgebied. In de stad zelf liggen de belangrijke bezienswaardigheden allemaal dicht bij elkaar: de Joodse wijk, het koninklijk paleis met tuinen en niet te vergeten de Mezquita. Deze enorme moskee heeft middenin het gebouw een kathedraal! Zeer bijzonder! Omdat alles zo dicht bij elkaar ligt, is Córdoba goed te zien in een of twee dagdelen.

5

Dag 5: van Córdoba naar Granada (ca 170 km)


Deze rit kun je zelf interessant maken. Als je bijvoorbeeld over de binnenwegen richting Granada rijdt, dan kom je door eindeloze olijfboomgaarden. Je zou een olijfperserij kunnen bezoeken.
Granada! Deze prachtige oude stad heeft een rijk verleden en dat zie je nog volop terug in de verschillende wijken, op de pleinen, in de kerken en bovenal in het Moorse AlHambra, dat de stad domineert. Je dient hiervoor wel van tevoren te reserveren!
Vergeet in deze studentenstad niet een bezoek te brengen aan de wijk Albayzin. Deze wijk geurt en kleurt heerlijk! Wandel op je gemak door de kleine straatjes met de vele winkeltjes met kruiden en de tapas bars.
Granada ligt ook aan de toegangsweg naar de Sierra Nevada. Als je daar een bezoek aan wilt brengen, dan is nu de kans!

7

Dag 7: Van Granada naar Ronda (binnendoor ca. 250 km, via snelweg ca. 200 km)

Vanaf Antequera is het leuk om helemaal binnendoor naar Ronda te rijden, de volgende stopplaats. Deze kleine stad is heel strategisch gebouwd boven op twee rotsen die met elkaar verbonden zijn door de Puente Nuevo. Prachtige vergezichten vanaf de vele terrassen geven je een indruk van het landelijke Andalusië.

9

Dag 9: Van Ronda naar de kust (ca. 170 km)

Deze dag staat in het teken van een rit door o.a. een natuurgebied: de Sierra de Grazalema. Als je dwars door de Grazalema bent gereden en onderweg genoten hebt van de overweldigende natuur, dan kom je uiteindelijk bij Arcos de la Frontera. Één van de “witte dorpen”. Zeker een bezoekje waard, bijvoorbeeld om de lunch te gebruiken. Na de lunch via de A 382 en de E 5 naar de kust, naar Novo Sancti Petri voor 6 nachten aan het strand om alle indrukken van de rondreis goed te verwerken. Tijdens dit verblijf is het ook mogelijk om de dichtbij gelegen plaatsen Cádiz en Jerez de la Frontera te bezoeken. Ook de moeite waard!

15

Dag 15: Van Novo Sancti Petri naar de luchthaven (ca. 145 km)

Vandaag is het de dag van afscheid nemen van een wel zeer bijzondere landstreek. Je levert de auto op de luchthaven van Sevilla in en vliegt weer terug naar huis. Misschien tot een volgende keer?

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

1 beoordeling voor Combi Zomertour 2024: FLY-DRIVE + Strand Andalusië (juli-aug-sept)

 1. Familie van R – Leidschendam

  Afgelopen zondagnacht zijn wij thuisgekomen van een fantastische vakantie. Langs deze weg even een paar woorden van dank. Jij hebt mij/ons geweldig goed ‘aangevoeld’ en geholpen. De rondreis was vreselijk mooi, de steden welke jij ons hebt geadviseerd waren prachtig. Dat die steden zo mooi zijn, daar heb jij weinig voor gedaan, maar de locaties waar we steeds terechtkwamen in die steden waren echt top.
  Geen overdreven luxe, maar wel heel erg centraal gelegen op elke locatie weer. Kortom deze reis was eigenlijk ‘tailormade’ voor ons.
  Het was een intensieve rondreis naar al deze plaatsen toe, maar door de tijd welke we steeds per locatie hadden, hoefden we er geen haastklus van te maken om alles te bezichtigen.
  De rondreis afsluiten met die week echte rust aan het strand maakte het tenslotte perfect.
  Heel hartelijk dank en jullie staan zeker weer op mijn lijstje wanneer wij weer gaan nadenken over onze volgende vakantie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

Vanaf:1.465,00

  Meer weten over deze reis?


  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?

  Vanwege de onzekerheid van de uitvoering van de verschillende Transavia-vluchten zullen er helaas tot nader order geen offertes gemaakt worden, omdat wij niet kunnen instaan voor de uitvoering van die vluchten.