Actieve 55+ reis FLY-DRIVE Andalusië rondreis

11 dagen, 10 nachten
Categorie:
Leuk voor
een ander?
 • sfeervol straatje in bergdorp
 • CORDOBA ALCAZAR REYES CRIST. 1400102A
 • 1800595A – salobreña
 • 1800596Aa
 • 1800599Aa
 • 1800604Aa
 • CATEDRAL – SEVILLA 4100606A
 • CORDOBA ALCAZAR REYES CRIST. 1400102A
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400026A
 • CORDOBA CALLE DE LAS FLORES 1400024A
 • CORDOBA FERIA 1400082A
 • CORDOBA FERIA 1400088A
 • CORDOBA MEZQUITA 1400207A
 • CORDOBA MEZQUITA INTERIOR 1400228A
 • CORDOBA PATIO 1400044A
 • GIRALDA – SEVILLA 4100801A
 • Málaga-Ronda-Tajo de Ronda
 • Málaga-Vista de Algotacin
 • TERRAZA Y TORRE DEL ORO-SEVILLA
Leuk voor
een ander?

Alle hoogtepunten van Andalusië zien en logeren in comfortabele hotels in Granada, Córdoba, Sevilla en Ronda.
Deze rondreis is speciaal samengesteld voor actieve 55+ ers en iedereen die van comfort houdt. Je verblijft in comfortabele hotels, die altijd zijn voorzien van een lift, gelegenheid tot parkeren hebben (al dan niet betaald) en een uitstekend ontbijt serveren. Bovendien liggen de hotels allemaal in de centra van de romantische steden. De huurauto is ook comfortabel en heeft natuurlijk airco. Indien gewenst kan er GPS bij geleverd worden. En houd alsjeblieft in gedachten, dat de rij-afstanden relatief kort zijn (ca 180 km per dag), zodat er volop tijd is om van de natuur, de uitzichten, de steden en dorpen en natuurlijk de terrasjes te genieten.

Dit is een voorbeeldreis. Andere route, steden, tijdschema, hotels? Geef dit aan bij je aanvraag!

 

VERTREK LOCATIE
 • Vanaf Amsterdam met Transavia, Easyjet
 • Vanaf Rotterdam met Transavia
 • Vanaf Eindhoven met Transavia
 • Vanaf Brussel met Brussels Airlines
PRIJS per persoon in 2-persoonskamer Vanaf €975,- afhankelijk van datum, luchtvaartmaatschappij en vertrekplaats (juiste prijs bij offerte!)
INCLUSIEF Vlucht heen en terug
Luchthaven belasting
Handbagage
10 nachten met ontbijt in genoemde (of gelijkwaardige) hotels
Kaart Andalusië
HUURAUTO 10 x 24 uur huurauto type Seat Ibiza of gelijkwaardig inbegrepen.
Inclusief afkoop eigen risico en 2 chauffeurs
NIET INBEGREPEN Ruimbagage. Prijs afhankelijk van luchtvaartmaatschappij. Opgave bij offerte
Entrees

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen kunnen toeslagen gelden. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijzen. Bovenstaande reis is slechts ‘n voorbeeld van hoe deze eruit zou kunnen zien. U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen, dan maken wij een op uw wensen samengesteld voorstel met bijbehorende prijs. Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door u gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?
Dit is een voorbeeldreis. Andere route, steden, tijdschema, hotels? Geef dit aan bij je aanvraag!

U vertrekt naar keuze vanaf Amsterdam met Transavia of Easyjet, vanaf Rotterdam met Transavia of vanaf Eindhoven met Transavia. Vanaf Brussel kan ook, dan vliegt u met Brussels Airlines. Zelfs Düsseldorf kan.
Andalusië moet je voelen, proeven, ervaren. Voor een eerste kennismaking met deze fantastisch mooie landstreek van Spanje is de fly drive Seniorenreis Andalusië uitstekend geschikt.


Binnen het tijdsbestek van 11 dagen ziet u de belangrijkste historische en romantische plaatsen. En geheel op eigen gelegenheid in een goede huurauto. De afstanden die onderling tussen de verschillende plaatsen afgelegd moeten worden zijn te overzien, maximaal 170 km per dag. Dat geeft volop de gelegenheid om onderweg van de uitbundige natuur te genieten. Bovendien wordt er voldoende tijd gegeven om de diverse steden te bezoeken.

1

Dag 1: Vertrek van Amsterdam en aankomst in Malaga

Na aankomst op de luchthaven van Malaga haalt u de huurauto op en start u met een geweldige reis!

De eerste stopplaats tijdens deze 11-daagse rondreis is Antequera. Deze kleine stad ligt zo’n 65 km boven Malaga en heeft echt ’n Andalusische sfeer. Er zijn opgravingen van zo’n 2500 jaar geleden gedaan (Romeinse Thermen). Uit de Moorse tijd stamt het Alcazaba boven op de heuvel. In de directe omgeving vind u de Torcal de Antequera, een rotsachtig natuurgebied, dat ooit de bodem was van de zee, maar door vulkanische werking is opgestuwd! Heel indrukwekkend!

Ten noordwesten van de stad ligt de zoutwaterlagune Fuente de Piedra, een van de weinige broedplaatsen van de flamingo (Phoeniccopterus ruber) in Europa.

Bij een lekker glas vino en tapas op een fijn terras is het aan het eind van de dag heerlijk om de dag door te nemen. U slaapt vannacht in Hotel Finca Eslava**** , een comfortabel hotel niet ver van het centrum.

2

Dag 2: van Antequera naar Granada (ca 110 km)

De tweede dag reist u naar een eerste hoogtepunt van deze reis: Granada! Deze prachtige oude stad heeft een rijk verleden en dat ziet u nog volop terug in de verschillende wijken, op de pleinen, in de kerken en bovenal in het Moorse AlHambra, dat de stad domineert. U dient hiervoor wel van tevoren te reserveren!

Vergeet in deze studentenstad niet een bezoek te brengen aan de wijk Albayzin. Deze wijk geurt en kleurt heerlijk! Wandel op uw gemak door de kleine straatjes met de vele winkeltjes met kruiden en de tapas bars.

Granada ligt ook aan de toegangsweg naar de Sierra Nevada. Als u daar een bezoek aan wilt brengen, dan is nu de kans!

U logeert hier 3 nachten in Hotel Carmen****. Dit sfeervolle hotel ligt niet al te ver van het AlHambra en op loopafstand van het centrum van de stad. Een ander voordeel is de parkeergarage waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

3

Dag 3 en 4: Granada

Vandaag is een bezoek aan het AlHambra toch zeker door u op de agenda geplaatst. Dit door Unesco op de wereld erfgoedlijst geplaatste complex ligt boven op een heuvel en is gebouwd in de tijd dat de Moren over Andalusië heersten. De strategische ligging van toen geeft nu een fantastisch uitzicht over de stad en verre omgeving. Hier ziet u het prachtige Nasrid paleis, de fraaie Generalife en het paleis van Carlos V. Denkt u er aan dat u het AlHambra van tevoren dient te reserveren, want er is slechts een beperkt aantal mensen per dag toegestaan. Vanaf het AlHambra complex, wandelt u zo het centrum van Granada in, waar u de kathedraal kunt bezoeken of lekker kunt gaan eten in een van de vele restaurants.

5

Dag 5 en 6: van Granada naar Córdoba (ca 150 km)

Op de vijfde dag staat u een rit te wachten, die u zelf interessant kunt maken. Als u bijvoorbeeld over de binnenwegen richting Córdoba rijdt, dan komt u door eindeloze olijfboomgaarden. U zou een olijfperserij kunnen bezoeken.

Ook Córdoba is een stad met geschiedenis. Zo’n 7 km buiten Córdoba langs de A431 ligt Medina Azahara. Hier zijn de ruïnes te zien van de eerste Moorse hoofdstad op Spaans grondgebied. In de stad zelf liggen de belangrijke bezienswaardigheden allemaal dicht bij elkaar: de Joodse wijk, het koninklijk paleis met tuinen en niet te vergeten de Mezquita. Deze enorme moskee heeft middenin het gebouw een kathedraal! Zeer bijzonder! Omdat alles zo dicht bij elkaar ligt, is Córdoba goed te zien in een of twee dagdelen.

U logeert hier 2 nachten in Hotel Alfaros****. Een heel sfeervol hotel met parkeergelegenheid tegen betaling, vlakbij het centrum.

7

Dag 7: van Córdoba naar Sevilla (ca 150 km)

De zevende dag is weer een dag voor een nieuw hoogtepunt van deze reis: Sevilla. De hoofdstad van Andalusië! Elegante winkelstraten, pleinen en kleine straatjes nodigen hier uit om te flaneren en op een terras neer te strijken. Als bezienswaardigheden gelden zeker de Toro d’Oro, de vele kerken, paleizen en pleinen, de wijk Santa Cruz met een ontelbaar aantal tapasbars, flamenco gelegenheden en idyllische pleintjes. Naast deze wijk vind u de op 2 na grootste kathedraal ter wereld met de beroemde Giralda toren. Het koninklijk paleis ligt naast de kathedraal en laat een prachtig beeld zien, van hoe de verschillende culturen elkaars bouwstijlen hebben gerespecteerd en overgenomen.

U logeert in deze elegante stad 3 nachten in Hotel Sevilla Center****. Een groot comfortabel hotel in het centrum van de stad. Een wandeling van  zo’n 15 tot 20 minuten brengt u bij de kathedraal en het Real Alcazar (koninklijk paleis). Ook dit hotel beschikt over parkeergelegenheid tegen betaling.

10

Dag 10: van Sevilla naar Ronda

De tiende dag staat in het teken van een rit door o.a. een natuurgebied: de Sierra de Grazalema. Hier treft u ook de zogenaamde “witte dorpen”, zoals bijvoorbeeld Arcos de la Frontera. Bezoek het centrum van dit dorp eens en ervaar hoe men hier leeft!

Als u dwars door de Grazalema bent gereden en onderweg genoten hebt van de overweldigende natuur, dan komt u in de richting van Ronda. Deze kleine stad is heel strategisch gebouwd boven op twee rotsen die met elkaar verbonden zijn door de Puente Nuevo. Prachtige vergezichten vanaf de vele terrassen geven u een indruk van het landelijke Andalusië.

U logeert hier in het sfeervolle Hotel Catalonia Reina Victoria ****.

11

Dag 11: van Ronda naar Malaga (ca 90 km)


Vandaag is het dag van afscheid nemen van een wel zeer bijzondere landstreek. U levert de auto op de luchthaven van Malaga in en vliegt weer terug naar huis. Misschien tot een volgend keer?

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

27 beoordelingen voor Actieve 55+ reis FLY-DRIVE Andalusië rondreis

 1. Marian & Cor

  12 dagen mogen genieten van een uitstekend georganiseerde fly-and-drive vakantie door Andalusië.
  De vliegreis (met Veuling), de autohuur (Sunny Cars) en hotels waren allemaal dik in orde.
  De communicatie en flexibiliteit van Qualitours was om door een ringetje te halen.
  Enorm bedankt voor een hele mooie herinnering !!
  Marian & Cor

 2. Nico en Hanneke Wijnen – Zevenbergen

  bij deze wilden wij even laten weten dat wij een fijne vakantie hebben gehad,: alles was prima geregeld!!

 3. Marleen en Maurice – Heyhuysen

  Hoi Andalusiereizen,
  We willen jullie bedanken voor de mooie reis die we gemaakt hebben.
  Alles was tot in de puntjes verzorgd
  Inclusief alle Hotels.
  We hebben genoten en er zijn zeker mooie herinneringen gemaakt
  Vele groetjes
  Marleen en Maurice

 4. Brenda en Rob van Smaalen – Beverwijk

  De afgelopen twee weken hebben wij een flydrive gedaan door Andalusie. Het was voor ons best een intensieve reis omdat we ervoor hebben gekozen elke dag op pad te gaan (we wilden het onderste uit de kan), maar we hebben er heel erg van genoten. De organisatie was supergoed. Alle Transavia perikelen zijn aan ons voorbijgegaan. Op Schiphol hadden we meer tijd nodig om koffie te kopen dan om langs de security te gaan. Aankomend in Malaga stond de bus naar de autoverhuur al voor ons klaar. Auto (Mazda 3) was dik voor elkaar. Binnen een half uur na aankomst bij de verhuurder konden we al gaan rijden.
  Alle hotels waren prima voor elkaar. Locaties zonder uitzondering prima: bezienswaardigheden waren allemaal ruim binnen loopafstand. Ronda was wel een beetje een uitzondering, maar daar hadden we dan ook geen hotelkamer maar een appartementje op een prachtig landgoed. Heel rustige ligging: wel fijn na alle “hectiek” van de steden die we hebben bezocht. Wel blij dat we in Ronda een extra dag hebben geboekt.
  Enig minpuntje was dat we het landgoed bij Ronda niet op konden. Het telefoonnummer dat we moesten bellen om de poort te openen gaf geen reactie. Naar jullie gebeld: geen gehoor. Voicemail achtergelaten: geen reactie. Uiteindelijk maar over het prikkeldraad geklommen en de poort van binnenuit geopend. Op dat moment kwam de beheerder net aanrijden. Helemaal verbaasd uiteraard. De info op hun website bleek niet te kloppen. Inchecken kon pas na 1500 u. terwijl wij er al om 1230 stonden. Uitgebreide excuses van de beheerder: website wordt aangepast. Probleem opgelost wat ons betreft.
  Huurauto inleveren ging ook prima: zo snel hebben wij het nog nooit meegemaakt!
  Conclusie dat we een heerlijke reis hebben gehad met een prima voorbereiding door Andalusiereizen.nl en (maar daar kunnen jullie niks aan doen) prachtig weer!
  Heel hartelijk bedankt dus!!

 5. Willem en Mirjam

  Wij kijken terug op een heerlijke reis naar Andalusië.
  De hotels waren over het algemeen prima en zeker het laatste hotel in Ronda was super de lux!
  Wij willen jullie dan ook hartelijk danken voor de organisatie.
  Ook leuk om een kaartje te ontvangen bij thuiskomst.
  Wie weet tot een volgende keer!
  Hartelijke groet, Willem en Mirjam

 6. Van de Wiel-de Vaan uit Haarsteeg

  We zijn weer terug van een prachtige rondreis door Andalusië.
  Het was echt geweldig, prachtige plaatsen en mooie hotels , alle bezienswaardigheden bezocht met van te voren gereserveerde kaartjes ,goede
  Tip . Hartelijk bedankt voor de goed in elkaar gezette reis
  We kunnen het iedereen aanraden

 7. M. Samuels – Hoogland

  Inmiddels alweer 2 weken terug op Hollandse bodem, maar wij willen toch nog even aangeven dat wij een geweldige reis door Andalusië hebben gemaakt. De ene plaats was nog mooier dan de andere. Ook best wel een verschil in landschappen waar wij reden. Alhambra was geweldig, evenals de Mesquita in Cordoba en de kathedraal in Sevilla.
  Kortom, wij hebben zeer veel nieuwe en mooie dingen mee mogen maken. Hotels waren prima, en de autoverhuur was helemaal TOP geregeld inclusief navigatiesysteem die wij zeker gebruikt hebben.
  Dit was onze eerste reis door Andalusië. Een volgende keer zouden wij Antequera willen vervangen voor een overnachting in Malaga. Wat wij bij alle hotels gemist hebben was een balkon, of een zitje waar je even kon relaxen als wij een stad bezocht hadden. Daar zouden wij een volgende keer alert op zijn, of als wens aangeven.

  Voor nu nogmaals dank voor deze heerlijke vakantie, jullie hadden een mooie route voor ons uitgestippeld. Onze ervaring met AndalusiëReizen.nl was zeer prettig, uitstekend zelfs 😉

 8. Ria Nabuurs – Mill

  Onze Andalusië reis zit er helaas weer op. We hebben een fantastische reis gehad. De hotels waren stuk voor stuk geweldig evenals het personeel, ontbijt en de locatie. De huurauto was top. We hebben ontzettend veel gezien in deze 11 dagen. De heen en terug vlucht zijn goed verlopen via Dusseldorf, alleen de bagage was een chaos bij terugkomst. Maar we hebben alle koffers. Het enige wat voor ons geen meerwaarde had dat was het dorp Antequera maar dat geldt misschien voor anderen niet zo. Heel erg bedankt voor de goede service. Wij zullen Andalusiereizen.nl zeker aanbevelen bij anderen.

 9. Van Beek – Sassenheim

  Wij willen jullie onwijs bedanken voor het verzorgen van onze reis die wij van 1 september t/m 11 september gemaakt hebben. Het was allemaal super geregeld en de hotels werden steeds mooier en luxer. We hebben enorm genoten en heel veel gezien van dit mooie land, mede door de goede verzorging die door
  jullie vooraf is gedaan.
  Nogmaals ontzettend bedankt en ik zal zeker Andalusiereizen.nl noemen als ik mensen hoor die naar Andalusië willen.

 10. Fam K Dekker – Amsterdam

  Mijn vrouw en ik hebben een mega geweldige vakantie gehad. Jullie hadden echt op perfecte wijze het aantal benodigde nachten per locatie(stad) gekozen. De hotels waren ook allemaal helemaal prima.
  Als uitschieter wil ik hierbij vermelden het hotel bij Antequera, met name vanwege de buitengewoon zorgvuldige, doordachte wijze waarop het gehele complex is aangelegd.

  Eerlijkheidshalve moet ik bekennen, dat ik me vooraf afvroeg waarom je Ronda als tussenstop had ingelast, maar nu ik daar geweest ben kan ik alleen nog maar denken: twee nachten in Ronda was ook niet verkeerd geweest. Wat een leuk stadje, maar vooral ook: wat een schitterende natuur om doorheen te tuffen met je huurautootje…
  Kleine tip: Zoals je van tevoren had aangegeven, dat reserveren bij het Alhambra buitengewoon verstandig is, zo zou je toekomstige reizigers erop kunnen attenderen, dat die er ook verstandig aan doen om een bezoek aan de Pileta Grot van tevoren te reserveren. Vooropgesteld dat ze überhaupt plannen hebben om daarnaar toe te gaan natuurlijk. Mijn vrouw en ik hadden heel graag de 20 000 jaar oude rotstekeningen gezien, die deze grot zo beroemd hebben gemaakt, maar we kwamen er helaas niet in.
  Er zijn 4 tijdslots voor bezoekers per dag, en per rondleiding mogen er maar 20 mensen mee. Wij hadden pech, dus wie weet, boeken we over een paar jaar weer bij Andalusiereizen…

  Heel hartelijk dank voor de fantastische routeplanning, inzet en service.
  Wij hebben genoten. En zullen jullie zeker aanbevelen indien van toepassing.
  veel warme groeten
  PS
  Overigens… deze reis was zo mooi, dat de bijkomende achteraf kosten ook behoorlijk zijn opgelopen. Waar ik normaal gesproken met een bedrag van ongeveer 100 euro wel klaar ben met mijn vakantie-foto-album, gaat deze vakantie me zeker € 140,- kosten. En wel om de eenvoudige reden dat ik zo ontzettend veel mooie foto’s heb gemaakt, dat het album veel dikker gaat worden dan normaal. Maar dan heb je ook wat!

 11. Lukas Brill – Groningen

  De door jullie uitgestippelde reis was voortreffelijk. Heel veel dank daarvoor! Zeer mooie hotels en altijd in het centrum. Als u een aanbeveling cq beoordeling nodig hebt, zijn wij daartoe zeer wel bereid! Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer.

 12. Gerd De Meyer-Toon Van Ghyseghem | Nijland België

  Wij zijn intussen een weekje terug thuis van onze Andalusië rondreis. Wij zijn zeer tevreden en wilden jullie bedanken voor de uitstekende organisatie, alles was tip-top in orde. Wij zullen zeker Andalusiereizen aanbevelen bij vrienden en familie.

 13. Fred en Connie

  We hebben een prima rondreis gehad in Andalusie. Hotels waren goed; parkeergeld (gemiddeld 14 euro per dag) wat aan de hoge kant in vaak wat nauwe parkeergarages.
  De wegen in Andalusie zijn rustig en de wegaanduidingen zijn goed aangegeven.
  We hebben genoten van de prachtige steden. Huurauto was goed en geen gezeur bij het inleveren.
  Kortom; prima geregeld!
  Frank bedankt!

 14. Bert Mol | Zeewolde

  Dag Andalusiereizen, goedemorgen,

  Even een bericht van de gisteren teruggekeerde familie Mol uit Zeewolde.
  Complimenten voor de wijze waarop je deze reis hebt georganiseerd. Alles klopte: geen vertragingen, we werden keurig opgehaald op het vliegveld van Malaga (overigens door een Nederlands sprekende Spanjaard), de auto was goed, de vijf hotels waren uitstekend verzorgd, de rondreis was fantastisch, we werden vanaf het autoverhuurbedrijf weer keurig op tijd naar het vliegveld gebracht. Alles top. Een klein minpuntje: bij de laatste hotel heb ik drie kwartier in de rij moeten staan om de auto te parkeren in de parkeergarage. Heeft te maken met het feit dat MS Maestranza Malaga de parkeergarage deelt: zij is ook bedoeld als openbare parkeergelegenheid. Die parkeerlagen zaten vol, maar voor de enige slagboom stond inmiddels een flinke rij en stoepranden voorkwamen dat ik er langs kon rijden. Beetje ongelukkig. Maar voor de rest een heerlijke vakantie. Bedankt!

 15. Frits de Zwart Anneke Eberlijn | Amersfoort

  Bedankt voor de goed georganiseerde reis, met name de hotels, zijn allemaal prima bevallen. Dicht genoeg bij de stad en toch makkelijk bereikbaar.
  Een volgende reis richting Andalusië zullen zeker weer via u boeken.

 16. Lidwie en Léon | Maastricht

  We geven de reis 5 sterren.
  We hebben een fantastische reis gehad en genoten van alle mooie dingen.
  Nog bedankt voor het regelen van alles.

 17. Elna en Wouter – Nieuwerkerk a/d IJssel

  Wij zijn inmiddels al even terug van onze reis naar Andalusië.
  Ik wil je nog even bedanken voor de fantastische reis die je voor ons het geregeld, het was top. Hartelijke groet

 18. Ariane en Bert

  Dit was een geweldige break in de winter en het prachtige weer (20-25 gr.) was mooi meegenomen: een op maat gemaakte 12-daagse autoreis door Andalusië met bezoek aan 5 steden. Al onze wensen zijn gehonoreerd. De reis was perfect geregeld, vliegtickets, huurauto, vouchers, en vooral prima hotels met een uitstekend ontbijtbuffet en centraal gelegen in de steden met goede parkeervoorzieningen. Wij zijn zeer voldaan. Complimenten!

 19. Bertine Lefers

  Het is een prachtige rondreis geweest, mooie steden bezocht en de hotels waren goed uitgekozen met een goede ligging t.o.v. het centrum van de stad. Twee overnachtingen in Ronda lijkt ons veel. Wij hebben er voor gekozen om de laatste nacht in Malaga te overnachten. De afstand tot het vliegveld is dan ook veel korter op de dag van terugkeer.
  Een tip: tijdens de voorbereiding de reisdocumenten goed nalezen, wij hebben twee keer een fout geconstateerd in de persoonsgegevens en de ruimbagage was niet juist berekend.

 20. Josien

  We hebben een fijne vakantie gehad, mede door de uitstekend georganiseerde reis. De geboekte hotels liggen op loopafstand van het centrum van de bezochte steden, zodat we ook ‘s avonds nog even een terrasje konden pakken. (Wel waren de parkeertarieven hierdoor een aanslag op het budget, maar dat gaan we gauw vergeten.) We hebben heel veel gezien en gedaan en toch was het geen overladen programma. Hartelijk dank!

 21. Henk de Reus – Zevenaar

  Uitstekend; geen enkele op- of aanmerking. Alles klopte. Prima hotels; fantastisch weer (al was dat laatste, denk ik, niet jullie verdienste).

 22. Wim Jansen – Oirschot

  Allereerst geweldig dat deze reis naar onze wensen was aan te passen voor wat betreft de locaties en het aantal dagen verblijf ter plaatse.
  Ook het afhalen en terugbrengen van de huurauto leverde geen enkel probleem op.
  Wij hebben de Caminito del Rey gelopen vanuit Antequera, dit is zeker een aanrader zeker omdat het verblijf hier zeker geen straf is. Dut vonden wij het meest sfeervolle hotel op onze reis.
  Verder hebben wij voor ons meerdaagse bezoek aan Granada gebruik gemaakt van de “Granada pas”, wat tevens toegang geeft tot het Alhambra en het Nasrid paleis.
  Kijk ook eens voor informatie op http://www.spaansesteden.nl.
  Wij hebben van deze reis genoten. Bedankt voor de adviezen en wellicht tot een volgende keer.

 23. J. Knap – Amsterdam

  Wij hebben een prima vakantie gehad in Andalusië; dank.
  Het enige minpuntje was hoogstens dat de hotels wel érg luxe waren.

 24. Justine & Jaap Klein-van der Noordaa – Enschede

  Graag laten wij weten dat onze reis in alle opzichten zeer geslaagd is geweest.
  Wij danken u voor de uitstekende organisatie!
  Hartelijke groet

 25. elisabeth de geus van messel

  Perfect georganiseerde rondreis door Andalusie

 26. Jan en 3 medereizigers

  Op maat gemaakte 11-daagse autoreis door Andalusië met bezoek aan 4 steden. Frank heeft in de planningsfase al onze specifieke wensen gecombineerd en er een sluitend pakket van gemaakt. Alles was perfect geregeld, vliegtickets, huurauto, vouchers, en vooral prima hotels met een uitstekend ontbijtbuffet. Dat alles voor een redelijk budget. Wij zijn zeer tevreden. Complimenten!

 27. Ien en Nol – Zevenaar

  Net terug van onze geweldige rondreis door Andalusië willen we jullie even complimenteren met de organisatie. Alles was perfect geregeld, vliegtickets, auto, vouchers, prima hotels met een uitstekend ontbijtbuffet en een goede ligging. Bij deze willen we jullie bedanken voor een heerlijke vakantie. Hartelijke groet

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

Vanaf:975,00

  Meer weten over deze reis?


  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?

  Vanwege de onzekerheid van de uitvoering van de verschillende Transavia-vluchten zullen er helaas tot nader order geen offertes gemaakt worden, omdat wij niet kunnen instaan voor de uitvoering van die vluchten.