SEVILLA City Trip

4 dagen, 3 nachten
Categorie:
Leuk voor
een ander?
 • italia
 • italia
 • CATEDRAL – SEVILLA 4100606A
 • GIRALDA – SEVILLA 4100801A
 • TERRAZA Y TORRE DEL ORO-SEVILLA
Leuk voor
een ander?


Hotel Eurostars Regina is gebouwd in 1992 en gerenoveerd in 2002. Een middenklasse hotel met 89 kamers verspreid over 3 verdiepingen. Het hotel beschikt over een lobby met 24-uurs receptie, liften en een parkeergarage (tegen betaling). Verder een bar, café en een airconditioned restaurant. Wasserij-service is beschikbaar.

Het hotel ligt vlak bij het historische centrum van Sevilla in de wijk San Lorenzo. Op 20 minuten loopafstand van de Kathedraal met de Giralda, het Koninklijk Paleis, het winkeldistrict bij de Sierpes straat. Het ligt tegenover het nieuwe Cartuja Managerial Park, vlakbij het Isla Magica Thematic en het museum voor Fine Arts.

Alle kamers hebben behalve bedden ook airco, verwarming, complete badkamer met haardroger, video, minibar, satelliet TV, telefoon, kluisje, WiFi internet.

Het hotel kan je behulpzaam zijn bij de ontdekking door de wijk Santa Cruz met een beknopt kaartje of verdere uitleg. Zij kunnen je verwijzen naar Flamenco gelegenheden (zeer de moeite waard!!!) of de andere interessante sites van deze bijzondere stad.

Je logeert hier op basis van logies met een uitgebreid ontbijtbuffet al vanaf eur 495,00 per persoon op basis van 2-persoons kamer.
De prijs is afhankelijk van de datum en de bezetting van de vluchten (rechtstreeks met Transavia). Bij een offerte-aanvraag ontvang je de op dat moment geldende prijs.

Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door jou gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Prijs is afhankelijk van vertrekdatum. Vanaf € 570,00.

Even wat anders! Even naar Sevilla! Ook in de winter grote kans op een zonnig weekend!

Leuk voor
een ander?

Vanaf:570,00

  Meer weten over deze reis?


  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?

  Vanwege de onzekerheid van de uitvoering van de verschillende Transavia-vluchten zullen er helaas tot nader order geen offertes gemaakt worden, omdat wij niet kunnen instaan voor de uitvoering van die vluchten.