fbpx

MALAGA City Trip

4 dagen, 3 nachten
Categorie:
Leuk voor
een ander?
  • malaga
  • Málaga-Alcazaba de Málaga-2900647A
Leuk voor
een ander?


Malaga is nog een écht Spaanse stad te noemen. Met de enorme stranden, de oneindige winkelmogelijkheden, de vele (vaak goedkope) eetgelegenheden, de terrasjes, parken, de haven en het Alcazaba heeft Malaga veel in huis om je een weekend bezig te houden.

De oude historische binnenstad vlak boven de haven zal je verrassen, zo ook de haven zelf waar een keur aan winkels en restaurants is verschenen in de afgelopen jaren. Malaga is inmiddels de 2e cruisehaven van Spanje. Heerlijk om tijdens ‘n weekend een cultureel bezoek aan het Picasso Museum te combineren met lekker winkelen, ‘n paar uurtjes strand en heerlijk eten.

Je kunt vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Brussel en Düsseldorf kan natuurlijk ook.

Logeren doe je in het uitstekende hotel Don Curro, dat heel centraal in het historische centrum van Malaga gelegen is. Dit 3-sterren hotel bied je een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, lift, bar, café, ontbijtkamer, restaurant, TV-kamer, openbaar internet terminal, WLAN aansluitpunt, roomservice, wasserijservice en parkeergarage (tegen betaling).

De kamers zijn allemaal voorzien van een complete badkamer met haardroger, TV, toegang tot internet, telefoon, minibar, verwarming/airco.

Prijs is afhankelijk van vertrekplaats en vertrekdatum. Vanaf € 515,00.

Even wat anders! Even naar Malaga! Ook in de winter grote kans op een zonnig weekend!

Leuk voor
een ander?

Vanaf:515,00

    Meer weten over deze reis?


    Wegens drukte in de aanvragen nemen wij helaas tot en met 3 oktober geen nieuwe offerte-aanvragen in behandeling. Onze excuses hiervoor. Bent u nu toch geïnteresseerd in een reis en kunt u wachten tot 4 oktober voordat wij het oppakken, stuur dan ons een mail met de naam van de reis en uw contactgevevens.

    info@andalusiereizen.nl