fbpx

FLY-DRIVE Hiking en Wandelen door avontuurlijk Andalusie

8 dagen, 7 nachten
Leuk voor
een ander?
 • Málaga-Antequera-Parque Natural del Torcal de Antequera-2900143A
 • grotten van nerja
 • woestijn andalusie jorafe
 • caminito del rey wandeltocht hiking andalusiereizen
Leuk voor
een ander?

Speciaal voor het sportieve wandelaars en hikers: een korte wandelreis door avontuurlijk Andalusie (o.a. Caminito del Rey) eindigend in Malaga. Geheel op eigen gelegenheid in een huurauto. Met overnachtingen in o.a. een heuse grotwoning!

VERTREK LOCATIE Vlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel. Je kunt zelf kiezen.
PRIJS per persoon Vanaf €775,- afhankelijk van datum, luchtvaartmaatschappij en vertrekplaats (definitieve prijs bij offerte!)
INCLUSIEF Luchthaven belasting
max 10 kg handbagage pp
7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
Woestijn experience
gedetailleerde Michelin kaart van Andalusië
Mapje voor reisbescheiden met benodigde e-tickets, vouchers, kofferlabels
+HUURAUTO 7 x 24 uur huurauto categorie SEAT Ibiza of gelijkwaardig, all-in (behalve brandstof)
NIET INBEGREPEN Ruimbagage. Indicatieprijs: koffer 15 kg €42,00 en koffer 20 kg €52
Entrees
Lunches, diners en drankjes
Andere uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en annuleringsverzekering
Administratiekosten eenmalig € 27,50 + Calamiteitenfonds € 2,50 voor maximaal 9 personen

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen kunnen toeslagen gelden. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijzen. Bovenstaande reis is slechts ‘n voorbeeld van hoe deze eruit zou kunnen zien. U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen, dan maken wij een op uw wensen samengesteld voorstel met bijbehorende prijs. Bovengenoemde prijs is een ongeveer prijs. Afhankelijk van de door u gekozen datum kan er een andere (hogere of lagere) prijs gelden. Op de offerte komt de prijs te staan die op het moment van uitbrengen van de offerte geldig is.

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

1

Dag 1-2-3: Vlucht Amsterdam-Malaga en dan Lanjaron


Van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Brussel naar Malaga. Na aankomst haal je de huurauto op en rijd je naar het prachtige wandelgebied “Alpujarras”. Hier logeer je 3 nachten in Lanjaron, zodat er 2 volle dagen zijn om, op eigen gelegenheid, mooie wandelingen te maken in dit schitterende gebied.

 

4

Dag 4: Van Lanjaron naar Benalúa de Guadix

Vanuit Lanjaron rijd je via de A348 tot aan Chérin en vervolgens ga je de A337 op die dwars door de Sierra Nevada gaat. Neem hier de tijd voor, want het is een prachtige route. Aan het eind van de A337 bij La Calahorra ga je de snelweg A92 op naar het 2e logeeradres: een grot accommodatie in Benalúa de Guadix. Hier logeer je 2 nachten.

 

5

Dag 5: Woestijn Experience

Vandaag staat een wel heel bijzondere tocht op het programma. In verband met de temperatuur ga je aan het eind van de middag onder leiding van de Nederlands sprekende gids Peter Manschot een tocht maken die je niet snel zult vergeten. Allereerst zijn er de warmwaterbronnen met het waterviaduct. Peter weet daar heel boeiend over te vertellen, ook over de hunebedden die je daar tegen zult komen. Hierna vertrek je per 4 x 4 naar het woestijngebied bij Jorafe. Over een onmogelijk pad wordt je dwars over een hoogvlakte de woestijn ingereden. Onderweg vele kleurschakeringen en vergezichten. Een eindeloze stilte overheerst hier. Peter Manschot is fotograaf van beroep en zal je onderweg zeker fototips kunnen geven. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de terugtocht door de woestijn lopend te doen. Dat kan. Dan wacht de 4 x 4 je aan het begin van de route weer op om je weer veilig thuis te brengen. Neem wel een flesje water mee, want dat is nodig!

 

6

Dag 6-7: naar de Caminito del Rey

Na een laatste ontbijt in de grotwoning is het vertrek naar Antequera. Deze rit is ca 150 km lang. Antequera is een kleine stad aan de rand van de Torcal de Antequera, een natuurgebied met prachtige rotsformaties. Hier zijn 2 overnachtingen gepland, zodat er tijd is om een bezoek te brengen aan de Caminito del Rey. U kunt door deze kloof wandelen onder begeleiding van een gids. De wandeling is ca 7 km lang en onderweg heb je fantastische vergezichten.

 

 

8

Dag 8: Terugreis naar Malaga

Afhankelijk van de vluchttijd kun je nog een bezoek brengen aan de stad Malaga, shoppen in het gezellige historische centrum of ’n paar uur aan een van de stranden doorbrengen. Maar met de terugvlucht komt toch echt een eind aan deze avontuurlijke reis.

 

Leuk voor
een ander?
Leuk voor
een ander?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLY-DRIVE Hiking en Wandelen door avontuurlijk Andalusie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk voor
een ander?

Vanaf:775,00

  Meer weten
  over deze reis?

  Of wil je de reis anders? Vul in en wij nemen contact met je op! Liever bellen of mailen?
  030–6054888 info@andalusiereizen.nl

  1. Wanneer wil je ongeveer gaan?

  Vanaf welk vliegveld wil je vertrekken?

  AmsterdamRotterdamEindhovenBrussel

  2. Aantal reizenden?

  3. Wil je iets aanpassen in deze reis?
  aantal reisdagen, volgorde in route, aantal dagen per bestemming, extra bestemming, categorie hotel, type huurauto, vliegveld van vertrek, diëten

  4. Contactgegevens

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reizen? Je ontvangt dan van ons periodiek een nieuwsbrief.

  Ja, hou mij op de hoogte van nieuwe reizen